Amy Kolmus

#alleenmaarliefde♥️

Hoi! Ik ben Amy, 33 jaar en ik ben geboren en getogen in Tilburg. Mijn liefde voor tatoeages begon vrij laat, pas rond mijn 27e. Heel mijn leven wist ik al wel dat ik ze wilde, maar besluiten wat ik wilde vond ik maar lastig.
Ik ken Jeroen al 16 jaar via de skateboardscene, waar ik ook in werk. De meeste tattoos die ik heb, heb ik dan ook van Jeroen.
Met een paar vrienden hebben we dezelfde tattoo. Op een dag belde Jeroen mij “Amy ik wil die tattoo ook, door jou gezet”! Ik dacht hij is helemaal gek maar vond het wel stoer om gewoon ja op te zeggen! Ik vroeg hem nog: zal ik sinaasappeltjes kopen om op te oefenen? Mjaa kan.. was zijn antwoord haha!
Ik uiteindelijk 1x oefenen op de sinaasappel en daarna gelijk op Jeroen zijn been.
Mijn 1e tattoo was een feit!

Stiekem was hij zo goed gelukt en Jeroen bleef maar complimentjes geven. Op een dag dacht ik fack it, ik vraag gewoon of ik zijn leerling mag worden! Jeroen was gelijk dol enthousiast en ik kon gelijk beginnen!
Sinds Jeroen bij Dodeka is gaan tatoeëren ben ik met hem mee gegaan.
Het is een super fijne shop om te werken! Ik ben vooral dankbaar voor de kansen die ik van Jeroen en Pien heb gekregen. Naast dat ik met ze werk, zijn het ook echte vrienden geworden.
We vullen elkaar aan en dat maakt dat deze samenstelling van mensen zo goed werkt.
#alleenmaarliefde♥️